Naše podpora

Naše podpora Vám umožní jednoduchý odchod do zahraničí. Množství naší podpory záleží pouze na Vás. Našim dobrým zakazníkem je každý, ten který si obědná kompletní balík služeb i ten který potřebujete zodpovědět pouze několik drobných dotazů. 

Zde jsou uvedeny některé z našich služeb Vám lékařům.

Dokumenty

Přechod do cizí země se neodejde od velkého množství formálních záležitostí. Pro přechod do německa budete muset vyřídit velké množství dokumentá od zdravotního pojištení, pres povolení k pobytu az po pracovní povolení.

Většina těchto dokumentů je formální záležitostí, ale musí být vyřízeny. DoctorAgency Vám poradí v jakém sousledu musíte vyřídit jaké dokumenty. Pokud budete mít zájem vyřídí DoctorAgency celou agendu za Vas. (více)

Překlady

Všechny Vaše dokumenty budou muset být úředně přeloženy. DoctorAgency má již kontakt na překladatele a vyjednala s nimi výhodné množstevní ceny. Pokud potřebujete přeložit Vaše dokumenty, kontaktujte nás. (více)

Hledání práce

Situace na německém pracovním trhu je velmi výhodná pro lékaře. I tak musí zájemci o práci pochopit pracovní trh dodržet nekteré formální aspekty, aby získali co nejlepší práci. DoctorAgency Vám je oporou při všech otázkách týkajících se pracovního trhu.

Máme též kontakt na některá zdravotní zařízení. Pokud máte zájem, můžeme Vám zprostředkovat pohovor. Před pohovorem s Vámi samožřejme všechny možné dotazy prodiskutujeme. (více)

Ubytování

Hledání nového bytu má v každé zemi svá specifika. DoctorAgency Vám pomůže při hledání vhodného ubytovaní pro Vás. Můžeme Vám též zajistit přechodné ubytování dokud nenajdete vhodný byt pro sebe. (více)

Cizí jazyk

Jazyk je nejdůležitejší nástroj, který budete při své práci v zahraničí potřebovat. Většina lékařů přicházejících z Čech do Německa mají tendenci své schopnosti podhodnocovat. Proto s Vámi promluvíme a zhodnotíme Vaše znalosti. 

Pokud váš cizý jazyk bude potřebovat oprášit, ci se ho budete chtít naučit znovu DoctorAgency Vám pomůže najít výhodné jazykové kursy na Vaší úrovní ve Vámi zvolené destinaci.

K osvojení si lékařské terminologie Vám můžeme též zprostředkovat krátkodobou stáž v nemocnici či umožnit účast na některých přednáškách z medicíny na univerzitě. (více)

Finanční podpora

Odchod do zahraničí vyžaduje iniciální investici. Z českého pohledu obrovskou, z pohledu německého lékaře leží na úrovni jednoho až dvou platů. Kontaktujte nás, pokud Vám vaše finanční situace neumožnuje odejít. Rádi Vás podpoříme. (více)

Další služby

Výčet zde uvedených služeb je pouze zlomek toho co nabízíme. Pokud potřebujete podporu v jakémkoli oboru, obraťe se na nás. Rádi Vám pomůžeme.